In midden Nederland is ons dynamisch bedrijf, de Groot b.v., met ruim 75 jaar ervaring op het gebied van etiketteermachines gevestigd. Of u nu een machine zoekt voor het etiketteren van blikken, glazen flessen of kunststof verpakkingen, bij de Groot BV bent u op het juiste adres.

In onze ruime, moderne werkplaats zijn wij in staat zijn om iedere technische uitdaging aan te gaan. Onder "machines" vindt u een uitgebreide collectie van etiketteermachines. Wij leveren gegarandeerd kwaliteitsmachines met een 100% garantie. Het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten staat bij ons voorop.

Door de persoonlijke benadering, gedegen kwaliteit en het bieden van een uitstekende service tegen een scherpe prijs, waarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klant centraal staat, zijn wij uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande leveranciers van etiketteermachines.

We ontwerpen en produceren zelf machines en daarnaast voeren we de agentschappen van LANGGUTH, SES, SUMBEL, SAUVEN, EBS en HENKEL. Wij nodigen u van harte uit om dit met eigen ogen te komen zien.

Bundel sticker etiketteren

Wij leveren etiketteermachines voor het bundelen van bijvoorbeeld koekjes. Door een etiket op 4 losse verpakkingen aan te brengen, wordt zo één verpakking gecreëerd.

Lees meer:

Etiketteerlijnen‎ - Voedsel - Fruit - Chemie etiketten machines

De Groot Coding & Labelling heeft al honderden, hoge  snelheid, zeer betrouwbare etiketteersystemen geleverd van diverse merken, waaronder Langguth, SES en Sumbel.

De Sauven printunit wordt gemonteerd op een RVS grondplaat. De Groot heeft deze grondplaat modulair opgebouwd waardoor diverse opties eenvoudig in de configuratie op te bouwen zijn. De etiketteerunit is volledig instelbaar.

Lees meer:

Volautomatische Etiketteermachines

Onze volautomatische etiketteermachines zijn speciaal ontwikkeld voor het rondom labelen van glas, kunststof verpakkingen en blikken in verschillende vormen en maten.

Het rondom labelen met papieren of kunststof labels gebeurt zonder gebruik van een lijmtromme of hotmeltwalsl. De hotmelt wordt puntsgewijs aangebracht op de verpakking door middel van hoge-druk-nozzels welke het etiket direct uit het magazijn meenemen. De uiteindelijke hotmelt-etiketteer-belijming is een doorlopend verticale , vaak zelklevende lijmstreep.

Lees meer:

Contact De Groot Coding & Labelling

Over De Groot B.V.

Al sinds 1925 is de Groot BV actief in de verpakkings- en etiketteerbranche. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de etiketteertechniek, .. lees meer 

De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg, the Netherlands
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376

Contact De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.