Merken

Etiketteermachines - Etiketten machines

Langguth

Langguth is één van de meest vooraanstaande producenten van etiketteermachines voor de voedsel- en chemische industrie. Met het uitgebreide en specialistische assortiment etiketteermachines, kan vrijwel ieder product, op een uiterst efficiënte manier worden ge-etiketteerd.
 

CIJ inkjet coding - EBS 6800 afmetingen

Sauven

Sauven is wereldwijd één van de meest onderscheidende merken voor het coderen van producten met INKJET. Op basis van Piëzo technologie worden op een veel eenvoudigere wijze dezelfde kwaliteitsprints gerealiseerd. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten; lagere investering, minder onderhoud en meer uptime.
 

 

Henkel supra hot melt en aquence lijmen

Henkel

Henkel is wereldwijd marktleider voor verpakkingslijmen. Voor zowel het etiketteren, als het sluiten van dozen en kartonnage heeft Henkel de meest vooraanstaande producten ontwikkeld.

Laser coding (non inkjet)

Taufenbach lasersystemen

Taufenbach is opgericht 2005. Als enige bedrijf in Duitsland, ontwikkelt en produceert Taufenbach CO2 laser bronnen in het vermogensbereik tussen 10 & 30 watt. Op basis van onze nieuwe technologie, maken zij compacte Laser Markeer Systemen.
De systemen coderen bijvoorbeeld verpakkingen en flessen bij productielijnen, milieuvriendelijk, zonder verbruiksartikelen, non-stop, 24/7 en bijna vrij van onderhoud. Veel systemen zijn al in continue werking bij onze klanten en hebben miljoenen verpakkingen gecodeerd.

Lees meer...

 

 

 

SES

Etikettering van het Huis SES

Als toonaangevende leverancier van etiketteertechnologie, bieden wij hoogstaande betrouwbare techniek.

Speciale machines en grootschalige projecten zijn onze kracht.

Praat met ons, vraag het ons!

Etiketteeroplossingen voor alle industrieën, Made in Germany.

EBS Ink-Jet Systeme

ontwikkeld, ontwerpt, produceert en high-performance industriële inkt-jet printers en verbruiksartikelen.

Deze printers worden toegepast in diverse industrieën waar de noodzaakt bestaat bewegende objecten te coderen, zoals bijvoorbeeld op een productielijn. Tevens biedt EBS oplossingen voor het printen op draaiende en stationaire objecten, gebaseerd op de technologie van een bewegende printkop.

We bieden uitgebreide oplossingen voor al uw markeer en codeer behoeften. Onze contactloze oplossingen maken het snel printen van teksten, grafische afbeeldingen en barcodes mogelijk, als ook het dateren, nummeren, coderen en bedrukken van data welke gegenereerd wordt door computers en andere externe apparaten, zoals automatische weegschalen, barcode lezers en controle apparatuur. Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op contactloos printen is het mogelijk te printen op een grote verscheidenheid aan materialen en oppervlakten - zelfs op ruwe of poreuze oppervlakten of oppervlakten met verdiepingen of uitsteeksels. Onze printkoppen bevatten tussen de 1 en 352 nozzles. The output varieert in hoogte van 1,5 tot ca. 115 mm., bestaande uit tussen de 5 en 64 onafhankelijke puntjes.

Sauven is wereldwijd één van de meest onderscheidende merken voor het coderen van producten met INKJET. Op basis van Piëzo technologie worden op een veel eenvoudigere wijze dezelfde kwaliteitsprints gerealiseerd. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten; lagere investering, minder onderhoud en meer uptime.

 

lijm wals machine

Sumbel

Sumbel GmbH, een familie bedrijf, is sinds 1948 gespecialiseerd in de fabricage van aanlijmmachines, apparaten voor het aanbrengen en afgeven van kleefstoffen en kleefstoffen voor de verpakkings-, grafische en overige industrie. Er zijn inmiddels meer dan 50.000 machines wereldwijd verkocht.
 
 

Contact De Groot Coding & Labelling

Over De Groot B.V.

Al sinds 1925 is de Groot BV actief in de verpakkings- en etiketteerbranche. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de etiketteertechniek, .. lees meer 

De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg, the Netherlands
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376

Contact De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.