EBS inkjet systemen

EBS Ink-Jet Systeme ontwikkeld, ontwerpt, produceert en high-performance industriële inkt-jet printers en verbruiksartikelen.

Deze printers worden toegepast in diverse industrieën waar de noodzaakt bestaat bewegende objecten te coderen, zoals bijvoorbeeld op een productielijn. Tevens biedt EBS oplossingen voor het printen op draaiende en stationaire objecten, gebaseerd op de technologie van een bewegende printkop.

We bieden uitgebreide oplossingen voor al uw markeer en codeer behoeften. Onze contactloze oplossingen maken het snel printen van teksten, grafische afbeeldingen en barcodes mogelijk, als ook het dateren, nummeren, coderen en bedrukken van data welke gegenereerd wordt door computers en andere externe apparaten, zoals automatische weegschalen, barcode lezers en controle apparatuur. Door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen op contactloos printen is het mogelijk te printen op een grote verscheidenheid aan materialen en oppervlakten - zelfs op ruwe of poreuze oppervlakten of oppervlakten met verdiepingen of uitsteeksels. Onze printkoppen bevatten tussen de 1 en 352 nozzles. The output varieert in hoogte van 1,5 tot ca. 115 mm., bestaande uit tussen de 5 en 64 onafhankelijke puntjes.

Onze printers zijn in staat op de volgende soorten materiaal te printen:

> papier, stof, natuurlijke materialen en kunststoffen, metaal, glas en ceramiek, hout en houtachtige producten, leer en leerachtige producten, constructie materialen en een verscheidenheid aan  afgeleide producten.

> voedsel producten en farmaceutische bestanddelen (ook direct).

> onbewerkte materialen; geprefabriceerd, tijdens bewerking en afgewerkte producten.

> objecten met vaste afmetingen en producten geproduceerd in een continu proces zoals kabels, buizen, isolatie mantels, etc.

 We bieden een brede selectie aan organische oplosmiddelen en water gedragen gekleurde gepigmenteerde en niet gepigmenteerde inkten.

 Onze printers en printsystemen kunnen aangepast worden aan de behoeftes van onze klanten. In samenwerking met de vertegenwoordigers kunnen we u adviseren over hoe u het best uw product markeer en codeer problemen kunt oplossen.

 

Contact De Groot Coding & Labelling

Over De Groot B.V.

Al sinds 1925 is de Groot BV actief in de verpakkings- en etiketteerbranche. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de etiketteertechniek, .. lees meer 

De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg, the Netherlands
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376

Contact De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.