Sauven Inkjet printers

Sauven is een toonaangevende producent en wereldwijde leverancier van de nieuwste inkt jet printers voor de voedsel, dranken, farmaceutische, industriële en elektronica industrie voor in lijn coderen, markeren en identificatie.

Gedurende meer dan 60 jaar heeft Sauven een grote reputatie opgebouwd voor kwaliteit en creativiteit, gecombineerd met kosten besparingen en laag onderhoud bij het ontwerpen van hun printers. Gedurende de geschiedenis van Sauven hebben ze vaak hun toonaangevende innovatieve kwaliteiten getoond met succesvolle nieuwe producten.

Met een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling en met meer dan 15 jaar ervaring in de inkt jet technologie, is Sauven een gevestigde en gerespecteerde naam geworden in de inkt jet markt. Deze reputatie op het gebied van innovatie werd nog eens bevestigd door de lancering van de Codajet 6000 in 1999.

Deze compacte inkt jet printer was één van de eerste waarbij gebruik werd gemaakt van de nieuwe piezo technologie, waardoor printer in hoge resolutie mogelijk werd.

Heden ten dage staan er duizenden Sauven printers met deze piezo techonologie over de hele wereld, ondersteund door een uitgebreid netwerk van distributeurs. In 2007 werd de SauvenPlus op de markt gebracht, welke substantiële verbeteringen bracht t.o.v. de Sauven 6000. Een verdere verbetering en uitbreiding van de mogelijkheden, binnen diverse industriële gebieden, werd mogelijk bij de introductie van de Sauven 1000 (een modulair systeem) in 2008.

In 2004 bouwde Sauven hun eigen, voor het doel ontworpen, onderzoekscentrum, fabricagehal en verkoop hoofdkantoor in Surrey, Engeland om zo de groeiende handel over de gehele wereld te ondersteunen.
 
De Sauven 500 werd geïntroduceerd tijdens de Interpack 2011. Deze voordelige dozenprinter werd ontworpen met gebruikmaking van compleet nieuwe technologie en met oog voor ontwerp. De eenvoud van deze Sauven 500 werd door veel internationale gebruikers gewaardeerd.
 
In 2013 Sauven introduceerde de Sauven 600 met "touch screen", zodat deze serie tot de top bleef behoren op het gebied van de codeer- en markeertechnologie.

Sauven blijft streven naar het vinden van originele en creatieve oplossingen voor de steeds wijzigende behoeftes van de klanten. Door het ontwerpen van producten met unieke en vooruitstrevende eigenschappen en de gebruikmaking van de nieuwste en meest geavanceerde technologie blijft Sauven de concurrentie steeds een stap voor.

Sauven Marking inkjet manufacturer UK

Contact De Groot Coding & Labelling

Over De Groot B.V.

Al sinds 1925 is de Groot BV actief in de verpakkings- en etiketteerbranche. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de etiketteertechniek, .. lees meer 

De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg, the Netherlands
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376

Contact De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.