In midden Nederland is ons dynamisch bedrijf, de Groot b.v., met ruim 75 jaar ervaring op het gebied van etiketteermachines gevestigd. Of u nu een machine zoekt voor het etiketteren van blikken, glazen flessen of kunststof verpakkingen, bij de Groot BV bent u op het juiste adres.

In onze ruime, moderne werkplaats zijn wij in staat zijn om iedere technische uitdaging aan te gaan. Onder "machines" vindt u een uitgebreide collectie van etiketteermachines. Wij leveren gegarandeerd kwaliteitsmachines met een 100% garantie. Het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten staat bij ons voorop.

Door de persoonlijke benadering, gedegen kwaliteit en het bieden van een uitstekende service tegen een scherpe prijs, waarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klant centraal staat, zijn wij uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande leveranciers van etiketteermachines.

We ontwerpen en produceren zelf machines en daarnaast voeren we de agentschappen van LANGGUTH, SES, SUMBEL, SAUVEN, EBS en HENKEL. Wij nodigen u van harte uit om dit met eigen ogen te komen zien.

News Update 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

Contact De Groot Coding & Labelling

Over De Groot B.V.

Al sinds 1925 is de Groot BV actief in de verpakkings- en etiketteerbranche. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de etiketteertechniek, .. lees meer 

De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg, the Netherlands
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376

Contact De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.