producten

Etiketteren

etiketteermachines

 


Zelfklevend etiketteren is een alom bekende techniek. Uniek aan De Groot Coding & Labelling is de jarenlange ervaring, al sinds 1925, op het gebied van etiketteermachines. Daar komt automatisch uit voort dat onze ervaring ook aansluit op een unieke techniek: het etiketteren met eigen belijming in plaats van voorbelijmde, zelfklevende etiketten. Veel goedkoper omdat liners en voorbewerkingen worden uitgespaard.

Lees meer over:

 

Coderen

inkjet coding


Het coderen van materialen kan op de meest diverse materialen, groottes en snelheden. Dat levert ook direct de reden dat er niet één standaard oplossing is. Uniek is dat De Groot Coding & Labelling de combinatie van simpele CIJ systemen, die zonder persluchtaansluiting werken, tot de meest geavanceerde lasercodering levert. Uiteraard met uitgebreide referenties en support.

Lees meer over:

Specials
hot melt self adhesive wet glue labeller labelling etiketteermachine


De uitgebreide ervaringen in de markt levering regelmatig speciale oplossingen op. Aanlijmwalsen voor oa posterbelijmingen, hand-etiketteerautomaten en emmerontstapelaars. Standaard specials zijn de "MODULAN" en EBS 250 handjet

Lijmen en inkt-supplies

hot melt lijmen henkel
U bent vrij om uw supplies te kopen bij enig ander adres, om u het meest te kunnen ontzorgen kunt u de juiste supplies en lijmen direct bij ons bestellen. Eenvoudig, voordelig, en vooral GOED. Vanwege onze distribiteursschappen van ondermeer inkten en Henkel-lijmen bent u verzekerd van ook de juiste kennis op dit gebied.

Contact De Groot Coding & Labelling

Over De Groot B.V.

Al sinds 1925 is de Groot BV actief in de verpakkings- en etiketteerbranche. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de etiketteertechniek, .. lees meer 

De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg, the Netherlands
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376

Contact De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.