Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Etiketteermachines – Flessen


De Groot Coding en labelling is specialist in het etiketteren van flessen. Met het uitgebreide assortiment Langguth etiketteermachines bieden voor iedere fles de meest ideale oplossing. Dit kan natlijm zijn of zelfklevend etiketteren.

LANGGUTH bereikt de perfecte combinatie van de veel gebruikte natlijmtechnologie en lineair etiketteren met de wetLAN® machines. Verschillende machinetypes creëren een unieke, hoogwaardige uitstraling voor uw product, ongeacht of deze klein of groot, rond of hoekig is. 
De wetLAN®-machines van LANGGUTH worden gekenmerkt door lage kosten per eenheid, lage tot geen uitvaltijden en eenvoudige installatie en een hoge mate van toegankelijkheid.

Het selfLAN®-systeem past een breed scala aan film- en papieren etiketten precies op bijna elk type container met zelfklevende labeltechnologie toe.

Het technische ontwerp van LANGGUTH maakt standaardtoepassingen mogelijk, evenals de toevoeging van vele machinefuncties die de gebruiker de flexibiliteit geven om de beste uitstraling voor uw producten te bereiken. De hoge normen van onze selfLAN® machines voor zelfklevende etiketten dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van uw product en de economische efficiëntie van de productie.

Het selfLAN®-systeem past een breed scala aan film- en papieren etiketten precies op bijna elk type container met zelfklevende labeltechnologie toe.

Het technische ontwerp van LANGGUTH hot melt etiketteermachines maakt standaardtoepassingen mogelijk, evenals de toevoeging van vele machinefuncties die de gebruiker de flexibiliteit geven om de beste uitstraling voor uw producten te bereiken. De hoge normen van onze selfLAN®-serie dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van uw product en de economische efficiëntie van de productie.