Call: 0123456789 | Email: info@example.com

Etiketteermachines – Economisch lijmen

De Langguth GLU|ECO® etiketteermachine is door haar constructie zeer snel op te bouwen. Geringe hoeveelheden wisseldelen met toolless snelwissel bevordert een snelle overgang tussen verschillende producten. De automatische hoogteverstelling garandeert een hoge mate van reproduceerbaarheid zonder lange tijd te moeten experimenteren met de perfecte instellingen.

Efficienctie van etiketteermachines

Snelheid is niet alles. Toch zal de Langguth GLU|ECO® etiketteerder, met tot 500 cycli per minuut, uw productielijn in beweging houden en tegelijkertijd andere efficiënties toevoegen die u een concurrentievoordeel zullen geven. Met het GLU|ECO® etiketteersysteem worden de onderhoudskosten verlaagd door een snel, gedeeltelijk automatisch set up proces. Eenmaal in productie kunt u etiketten bijvullen met het etikettenmagazijn, zodat u non-stop kunt produceren. En wanneer reiniging nodig is, zal het Langguth GLU|ECO® systeem Cleaning In Place (CIP) uw personeel niet bezighouden, omdat ze gewoon op een knop drukken en weglopen.

Kosten en besparingen van etiketteermachines

Het Langguth GLU|ECO® etiketteersysteem is gebaseerd op een lager lijmverbruik dan conventionele koudverlijmingsmethoden, waardoor u meer kunt besparen zonder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit van het etiketteren. Bovendien zijn er weinig reserve- en vervangingsonderdelen nodig. Dit betekent lage totale kosten en een hoog rendement op uw investering.

Onderhoud en reinigen van etiketteermachines met lijmen

De automatische reiniging van het Langguth GLU|ECO® systeem met een druk op de knop is eenvoudig en geeft de machine operator de vrijheid om weg te lopen en zich bezig te houden met andere productiezaken. Met dit innovatieve ontwerp kunnen onderdelen die in contact komen met de lijm ter plekke worden gereinigd. Na afloop start het systeem volautomatisch weer op.

Nauwkeurigheid van etiketteermachines

De hoogste etiketteerkwaliteit op de plaats van verkoop is wat het Langguth GLU|ECO® systeem zal bieden. Het nieuwe concept van de lijmpomp garandeert een constante lijmkwaliteit, wat essentieel is voor uitzonderlijke etiketteerresultaten. Met nauwkeurige reproduceerbare instellingen voor elk verschillend product, bereikt de lijm altijd de rand van het etiket en zorgt zo voor een hoge etiketteerkwaliteit. Praktisch streeploos etiketteren kan worden bereikt met de automatische uitschakeling van de lijm. Het Langguth GLU|ECO® systeem zet ook nieuwe maatstaven voor marketing op het gebied van design, omdat alle vormen en maten van etiketten mogelijk zijn, inclusief seal-etikettering.

Biologisch afbreekbare etiketten

Klimaatneutraliteit wordt voor producenten steeds belangrijker. De Langguth GLU|ECO® etiketteerder kan een belangrijke component in uw plan zijn. De verbruiksmaterialen zijn beperkt tot papieren etiketten en conventionele en milieuvriendelijke lijm. Het eindproduct is eenvoudig te recyclen. Bovendien gebruikt de Langguth GLU|ECO® etiketteerder aanzienlijk minder perslucht, die vaak zeer kostbaar en energie-intensief is.

Instellen van een etiketteermachine

De Langguth GLU|ECO® etiketteermachine is door zijn constructie zeer snel op te bouwen. Geringe hoeveelheden wisseldelen met snelwissel zonder gereedschap bevordert een snelle overgang tussen verschillende producten. De automatische hoogteverstelling garandeert een hoge mate van reproduceerbaarheid zonder lange tijd te moeten experimenteren met de perfecte instellingen.

Kosten per etiket

Snelheid is niet alles. Toch zal de Langguth GLU|ECO® etiketteerder, met tot 500 cycli per minuut, uw productielijn in beweging houden en tegelijkertijd andere efficiënties toevoegen die u een concurrentievoordeel zullen geven. Met het GLU|ECO® etiketteersysteem worden de onderhoudskosten verlaagd door een snel, gedeeltelijk automatisch set up proces. Eenmaal in productie kunt u etiketten bijvullen met het etikettenmagazijn, zodat u non-stop kunt produceren. En wanneer reiniging nodig is, zal het Langguth GLU|ECO® systeem Cleaning In Place (CIP) uw personeel niet bezighouden, zij drukken gewoon op een knop en lopen weg.