In midden Nederland is ons dynamisch bedrijf, de Groot b.v., met ruim 75 jaar ervaring op het gebied van etiketteermachines gevestigd. Of u nu een machine zoekt voor het etiketteren van blikken, glazen flessen of kunststof verpakkingen, bij de Groot BV bent u op het juiste adres.

In onze ruime, moderne werkplaats zijn wij in staat zijn om iedere technische uitdaging aan te gaan. Onder "machines" vindt u een uitgebreide collectie van etiketteermachines. Wij leveren gegarandeerd kwaliteitsmachines met een 100% garantie. Het waarborgen van de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten staat bij ons voorop.

Door de persoonlijke benadering, gedegen kwaliteit en het bieden van een uitstekende service tegen een scherpe prijs, waarbij de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klant centraal staat, zijn wij uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande leveranciers van etiketteermachines.

We ontwerpen en produceren zelf machines en daarnaast voeren we de agentschappen van LANGGUTH, SES, SUMBEL, SAUVEN, EBS en HENKEL. Wij nodigen u van harte uit om dit met eigen ogen te komen zien.

Gebruikte Langguth E25 FVT20 etiketteermachine.

De Langguth E25 FVT20 etiketteermachine is ontwikkeld voor het etiketteren van platte, liggende dozen. Deze machine brengt het etiket aan op dunne dozen, papieren en plastic tassen bijna iedere verpakking die plat en smal is, van papier, karton of plastic.

De etiketteermachine kan twee etiketten aanbrengen boven op het product. Een speciale versie van deze machine kan het etiket zelfs aan vier kanten terug laten komen. Deze manier van etiketteren kan een uitkomst zijn voor vloeistofdichte verpakkingen. De E25 kan grote en kleine etiketten verwerken (van 100cm bij 40cm en 10cm bij 5 cm) . Speciale uitvoeringen verkrijgbaar.

De E25 is ideaal voor bedrijven waarbij de kosten omlaag kunnen worden gebracht door het gebruiken van standaard verpakkingen met unieke, veel dekkende etiketten. Door de veelzijdige etikettering absoluut een voordeel voor de marketing en verkoop van uw product.

Algemene foto hieronder, de tweedehands machine die we hebben staan is hier vergelijkbaar mee. Voor meer informatie kunt U contact met ons opnemen

 

Contact De Groot Coding & Labelling

Over De Groot B.V.

Al sinds 1925 is de Groot BV actief in de verpakkings- en etiketteerbranche. Sinds 1970 richt het bedrijf zich op de etiketteertechniek, .. lees meer 

De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg, the Netherlands
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376

Contact De Groot B.V.

  • Pascalweg 22, Culemborg
  • +31 (0) 345 512 747
  • +31 (0) 345 520 376
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.